Садовий думає, що на територію Львівського протезного заводу хтось «поклав око»

Економіка 30 Січня, 2021 1 309

Скриншот відео 032.ua

Хтось на рівні держави «поклав око» на територію заводу у Львові, який виготовляє протези. І вони просто планово хотіли довести цей завод до банкрутства, закрити його, а територію комусь продати.

Як пише «Четверта студія», про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий в інтерв’ю «Аrmyinform» у відповідь на запитання чи має місто намір завантажувати це підприємство роботою.

«Знаєте, яка там проблема? Річ у тім, що хтось на рівні держави «поклав око» на цю територію. І вони просто планово хотіли довести цей завод до банкрутства, закрити його, а територію комусь продати. Адже підприємство мало заборгованість по зарплаті у пів року! Нині ситуація трішки покращилась. І якщо держава дасть фінансування, ми, звісно, людей, які потребують протезування скоординуємо… Якщо, наприклад, завод передадуть місту в комунальну власність, тоді ми матимемо юридичне право ним займатись. А наразі, як туди приїжджаю, то мене завантажують проблемами і я потім телефоную до прем’єра і прошу не кидати підприємство», – заявив Садовий.

Довідково. 1921 рік вважається роком заснування підприємства. До складу головного підприємства у м. Львові входять механоскладальний цех з виготовлення крісел колісних, цех з виготовлення ортопедичного взуття та протезно-ортопедичних виробів, медичний відділ та стаціонар первинного та складного протезування пацієнтів, реабілітаційне відділення та сервісний центр.

В містах Рівне, Луцьк, Ковель, Мукачеве, Івано-Франківськ працюють філії з окремими медичними відділами та сервісними центрами. Кожна філія приймає замовлення від осіб з інвалідністю на виготовлення протезно-ортопедичних виробів, ортопедичного взуття та крісел колісних.

Підприємство випускає 23 моделі крісел колісних, 2 моделі велосипедів трьохколісних та 2 моделі вертикалізаторів.

Коментарі

Позначки: , , , , ,