На Львівщині виготовлятимуть біоупаковку з картоплі

Економіка 24 Березня, 2020 193

Ілюстрація з відкритих джерел

Компанія «Централ Плейнс Груп Україна», заснована групою шотландських інвесторів, відкриє у Кам’янка-Бузькому районі Львівщини виробництво біоупаковки з картопляного крохмалю.
Як пише “Четверта студія” з посиланням на agronews, про це  розповів керівник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис.

Підприємство починає вирощувати сировину та встановлює виробничу лінію.

«Зараз компанія починає вирощування сировини і монтаж обладнання на об’єкті, що вона придбала для реконструкції. До кінця року виробництво запуститься», – каже Роман Матис.

За даними YouControl, ТзОВ «Централ Плейнс Груп Україна» зареєстроване 25 жовтня 2019 року. У селі Великосілки Кам’янка-Бузького району вона має дві будівлі та 177 земельних ділянок. Керівником підприємства є Володимир Шегда, який також зазначений керівником інших сільськогосподарських підприємств у Кам’янка-Бузькому районі, серед засновників яких також є британський бізнес.

Серед КВЕДів ТзОВ «Централ Плейнс Груп Україна» зазначені вирощування овочів, зернових, бобових та олійних культур, а також їх переробка. Окрім основного, ідеться про ще 16 КВЕДів, що стосуються сільського господарства.

Коментарі

Позначки: , , ,