Зимовий сплав: де на Львівщині практикують такий відпочинок

Новини 22 Січня, 2022 54

Зимовий сплав: де на Львівщині практикують такий відпочинок

У неділю, 23 січня, Водні походи UA організовують мандрівку на каяках.  До сплаву запрошують людей з досвідом або суперекстрималів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Організатор Олександр Балема займається водним туризмом більше десяти років.У теплу пору за вихідні чоловік влаштовує водні прогулянки для 50-60 людей. Зимові сплави практикує вже чотири сезони. Каже, що вони набирають популярності.

«У минулі вихідні відбулась велика експедиція на річці Свиня.В найближчу неділю плануємо пройти верхню вужчу частину Рати і радіально розвідати річку Свиня.Очікується сніг і нарешті обіцяють слабкий вітер. Буде цікаво, але непросто, бо вода висока»,– розповідає Олександр.

Маршрут пролягатиме з села Шишаки або Волицяв Червоноградському районі до Великих Мостів. Протяжність – 12-16км.

Сплав відбуватиметься у форматі соло, тобто по одній людині в двомісних каяках. Це для більшої безпеки, маневреності та комфорту. Серед особливостей маршруту:вузьке звивисте неглибоке русло, можливізавали і обноси, ризик перекинутись є завжди, тому без ілюзій.

Потрібно взяти запасний одяг, на собі мати зимове вбрання. Бажано – лижний костюм. Візьміть також дощовик, термобілизну, зимове взуття, кілька пар рукавиць і піддупник.

Комфорту сплаву додасть кемпінг з каміном та зручностями, а також баня для дружної компанії.

Вартість походу з однієї людини 600 грн. В суму входить сплав, трансфери та кемп. Деталі за номером 0676597747

Коментарі

Позначки: ,