Звіробій розкритикувала стан доріг у Карпатах

Новини 05 Березня, 2021 246

Маруся Звіробій балотуватиметься до Ради у Надвірній

Стан доріг на Прикарпатті жахливий, невелику відстань між селами доводиться долати близько години.

Про це в ефірі Прямого заявила ветеран, військовий інструктор, Народний герой України Маруся Звіробій-Біленька, пише Четверта студія.

“Кататися тут по селах дуже важко. В останній раз я такі дороги зустрічала хіба десь на початку війни в Донецькій області. І то в наших східних містах за ці роки вже значно краща ситуація з дорогами. Там, де ми їхали на наші позиції, зараз і то вже дали раду асфальту. А те, що робиться тут… від села до села відносно недалеко, але ми можемо добиратися 40 хвилин”, – сказала вона.

Звіробій-Біленька додала, що політики поводять себе цинічно, коли намагаються пропіарити себе обіцянками зробити в регіоні хороші дороги.

“Якби була нормальна дорога, то ми б добиралися хвилин за 15, максимум 20. Стан доріг просто жахливий. І величезний цинізм на цьому піаритись, якщо чесно. Приїжджати в село, де доріг немає ще з радянських часів і розповідати: давайте ви за мене проголосуєте, а я вам зроблю дороги? Та ти зобов’язаний робити дороги, тому що ти монополіст по цих дорогах. Якого біса тут ще не лежать дороги?”, – наголосила Звіробій-Біленька.

Коментарі

Позначки: ,