Зупинений підрахунок: ЦВК замінила частину виборчкому в окрузі Вірастюка (ВІДЕО)

Новини 30 Березня, 2021 1 300

Центральна виборча комісія 30 березня обрала нових голову і трьох членів виборчої комісії №87, яка “розгубила” кворум і припинила підрахунок голосів за кандидатів у нардепи спортсмена Василя Вірастюка та “свободівця” Руслана Кошулинського.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ОПОРУ

Як повідомляє представник мережі з місця подій на Івано-Франківщині, відбулась заміна голови виборчої комісії Руслана Кашнікова на Олексія Остроухова (представники партії “Голос”), а також Василя Білоуса на Олександра Єгорова (“Свобода”), Дениса Жилюка на Євгенія Павлусенка (“Голос”) та Івана Федіва на Сергія Калугіна (“Слуга народу”).

Кілька членів і голова виборчої комісії округу №87, що розташована у Надвірній Івано-Франківської області, залишили місце роботи, що призвело до втрати комісією кворуму і неможливості продовжити підрахунок голосів на довиборах у Верховну Раду.

Тут до парламенту балотуються, серед інших, Вірастюк і Кошулинський.

Станом на зараз там є дані про 67,5% порахованих голосів. У лідера перегонів Вірастюка, який іде від “Слуги народу”, наразі 31,3% підтримки, у кандидата від “Свободи” Руслана Кошулинського – 28,9%, у кандидата від партії “За майбутнє” Олександра Шевченка – 28,8%. Інші претенденти далеко позаду.

Коментарі

Позначки: , , , , ,