Зухвале пограбування біля обмінника у Львові: молодик вирвав у жінки пакет з доларами

Новини 19 Вересня, 2019 466

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові молодик скоїв зухвале пограбування 66-річної жінки біля пункту обміну валют,який розташований у центральній частині міста.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, 18 вересня о 18.28 патрульні отримали орієнтування, що хвилиною раніше трапився грабіж на площі Князя Осмомисла. 66-річна жінка здійснювала обмін валют у канторі і раптом невідомий підбіг та вирвав кульок в якому були кошти в сумі 3700 доларів. На місці події зловмисника зафіксувала камера однієї із установ. Він був разом з особою жіночої статі.

Екіпажі оперативно почали опрацьовувати усі прилеглі вулиці і на площі Старий Ринок о 19:10 побачили двох осіб, які були схожі за описом. Чоловік та жінка різко змінили напрямок руху, однак патрульні їх затримали.

33-річний чоловік та 51-річна жінка встигли переодягнутися у інший одяг ніж був зафіксований на камерах, але особливі прикмети все ж видали їх. Потерпіла згодом упізнала зловмисника. Грошей при них вже не було – залишили вдома неподалік і йшли на день народження.

На місці події працювали слідчі Галицького відділу поліції. Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подію кваліфікували за ч.1 ст.186 ККУ «Грабіж».

 

Коментарі

Позначки: , , ,