Зміна прізвищ міністрів нічого не змінить, бо насправді урядом керує Зеленський, – Гончаренко

Новини 04 Березня, 2020 281
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Зміна прізвищ міністрів нового уряду Зеленського нічого не змінить.

Про це сказав депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко під час виступу з трибуни парламенту, передає пресслужба фракції.

“За що прибирання Кабміну відбувається? За правду. В першу чергу за правду. Тому що Гончарук сказав правду всій Україні – “У Зеленського туман в голові, він нічого не розуміє в економіці”. І за це сьогодні звільняють Гончарука. Я вже казав з цієї трибуни, що Зеленський винайшов новий вид губернаторів – “губернатор скоропортящийся”. Тепер у нас вже є й прем’єр скоропортящийся”, – сказав Гончаренко.

“Тепер у мене до вас питання, а чи змінить щось зміна прізвищ на табличках дверей кабінетів міністрів. Абсолютно нічого не змінить. Бо проблема держави сьогодні – це Зеленський, який зібрав всю цю камарілью, яку через майже півроку в повному складі розганяє. Проблема – Зеленський, який в ручному режимі керує всією країною, в тому числі урядом. Проблема – Зеленський, який прийшов на посаду глави держави без жодного плану і жодної стратегії. І тепер ми бачимо новий підхід – “старий друг лучше новых слуг”. Це нове прислів’я сьогодні в Україні, яке відображає нову кадрову політику, яку ми бачимо в уряді. Звичайно, що люди вже дають цьому оцінку”, – додав депутат.

Він зазначив, що проєвропейські сили мають об’єднатися, щоб захистити країну від безладу, який створює чинна влада.

“Подивіться на Харківщину. Вчора “Слуга народу” ганебно за два тижні до виборів мав зняти свою кандидатку на довиборах на окрузі №179, тому що вона не має ніякого рейтингу, не має жодної підтримки людей і може тільки зганьбитися, вийшовши на вибори. Тому, хоч її звати Вікторія, але ніякої вікторії не вийшло там, вийшла поразка, і інакше не може бути, бо люди сьогодні дають оцінку тому, що відбувається в країні, тому хаосу і безладу.

Але насправді у людей сьогодні є надія, ця надія- це безумовно опозиція, і опозиція має в тому числі на Харківщині іншу Вікторію – Вікторію Пташник, єдиного кандидата від опозиції проукраїнських, проєвропейських сил. І ми маємо всі об’єднатися для того, щоб захистити країну від того, що сьогодні відбувається, від того хаосу, безладу, проявом якого є сьогоднішнє засідання і проявом якого є ті останні дії, які сьогодні бачимо. Ось правда, ось те, що ми сьогодні можемо побачити в нашій країні, і я прошу людей це пам’ятати. Уряд Зе змінюється, уряд Зе залишається, а проблеми людей наростають”, – наголосив парламентар.

Коментарі

Позначки: , , ,