ЗМІ пов’язали активіста Літинського із Садовим

Новини 19 Жовтня, 2023 188

У мера Львова Андрія Садового навіть в час війни не пропав потяг до краси. Цього разу – до красивого ландшафтного дизайну, гарно вимощених бруківкою паркових доріжок, встановлених лавок

У мера Львова Андрія Садового навіть в час війни не пропав потяг до краси. Цього разу – до красивого ландшафтного дизайну, гарно вимощених бруківкою паркових доріжок, встановлених лавок.

Йдеться про капітальний ремонт центральної алеї та прилеглих територій парку «Замарстинівський».

Про це пише Четверта студія з посиланням на Бомок.

Як повідомляє Telegram-канал “Агенція неофіційних новин”, ще в 2021 році розпочались роботи по капітальному ремонту цього парку із бюджетом 10 029 000,00 млн. гривень. Наприкінці серпня угоду було розірвано, і можна було зробити висновок, що кошти підуть на інші потреби, пов’язані з війною.

Але ні, як і прогнозувалось, кошторис перерахували, і оголосили новий тендер (UA-2023-10-11-006187-a-L1). І все це відбулось на фоні вимог активіста Літинського про відміну закупівель, які не допомагають фронту.

“Пікантність ситуації додає той факт, що пан Літинський не тільки перебуває в тісній комунікації з  командою мера Львова Андрія Садового, а й консультував, як описати доцільністю ремонту парку «Замарстинівський». І так, описова частина до закупівлі звучить так: «Замарстинівський парк розташований впритул до лікувальних корпусів Національного реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ»….

Думаю, дальше продовжувати не потрібно.

Вочевидь, консультації Святослава Літинського дійсно цінні і вартують дорого, бо вартість ремонту виросла із 10 до 25 млн грн., тобто на 250%. 

Висновки робіть самі”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,