Злочинні накази нової влади обмежили можливість праці для малого та середнього бізнесу на закордон – перевізники Львівщини

Новини 12 Вересня, 2019 224

Фото ілюстративне

Перевізники Львівщини вийшли на вулиці з пікетом. Кажуть, все через те, що Міністерство інфраструктури і Укртрансбезпеки видало такі накази, які обмежили можливість перевізникам працювати на закордон.

Люди обурені тим, що на ринку закордонних перевезень назріває монополія, адже дозволи тепер зможуть отримати лише великі компанії. Ті, хто мав кілька машин, ризикують залишитись ні з чим.

Так, вчора протягом дня незадоволені перевізники пікетували пункт видачі дозволів, що знаходиться у Винниках, який, до слова, перевізники називають між собою не інакше як сарай через погані умови, у яких відбуваються видачі дозволів.

А нині активісти виїжджають на дороги Львівщини вантажними автомобілями, зокрема, на об’їздну Львова, аби привернути увагу до цього питання.

“Малий та середній бізнес буде паралізовано, повідомлення про обмеження на видачу дозволів зовсім не збігається з тією картиною, яку нам озвучують наші польські колеги по дозволах. Згідно з даними,  яку ми подаємо в Укртранбезпеки поляки видали нам 163 тисячі дозволів, а фактично поляки видали 183 тисячі дозволів. Але от в Польщу чомусь по польських дозволах заїхало чомусь лише 80 тисяч. Люди простоюють замість того, щоб працювати”, – розповів 4studio один з організаторів пікету перевізник Григорій Шупка.

“А потім ті ж підприємці і водії їдуть у Польщу на заробітки на таку саму роботу і всі ще дивуються, що такий відтік кадрів”, – додав пан Шупка.

Активісти додають, що не збираються зупинятись і якщо влада й далі буде ігнорувати їх, вони будуть виходити на масштабні довгострокові акції протесту.

Коментарі

Позначки: , , ,