Зірку серіалу “Секс і місто” звинуватили у двох зґвалтуваннях

Новини 17 Грудня, 2021 213
Зірку серіалу "Секс і місто" звинуватили у двох зґвалтуваннях

Зірку серіалу "Секс і місто" звинуватили у двох зґвалтуваннях

Сам артист звинувачення не визнав і назвав їх брехнею

Американського актора Кріса Нота, який зіграв одну з головних ролей в серіалі “Секс і місто”, звинуватили в зґвалтуваннях.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Високий Замок, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Як пише видання, дві американки під псевдонімами Зої і Лілі виступили зі звинуваченнями на адресу Нота в жовтні й серпні. Жінки заявили, що інформація по випуск сиквелу серіалу «Секс і місто» під назвою «І просто так», де Кріс Нот зіграв роль містера Біга, пробудили в них спогади про події, які, за ствердженням жінок, відбулися у 2004 і 2015 роках.

Зої, якій зараз 40 років, розповіла журналістам, що їй було 22 роки, коли актор нібито зґвалтував її у квартирі в Західному Голлівуді у 2004 році. А друга жінка, Лілі, якій зараз 31 рік, каже, що її зґвалтували в його квартирі в Гринвіч-Вілледж у Нью-Йорку у 2015 році, коли їй було 25, а Ноту — 60. Це сталося, начебто, після вечері у ресторані.

«Я відчувала себе жахливо і повністю оскверненою. А всі мої мрії про актора, якого я буквально обожнювала багато років, просто випарувалися», — заявила жінка.

Водночас Кріс Нот, з яким видання зв’язалося після заяв на його адресу, категорично відкинув звинувачення: «Звинувачення проти мене, висунуті людьми, з якими я бачився роки і навіть десятиліття тому, цілком і повністю брехливі. Неважливо, відбулися ці історії 30 років тому або ж 30 днів тому, тому що „ні“ завжди означає „ні“. Це та сама грань, яку я ніколи не переступав і не переступлю. Ті зустрічі відбувалися за взаємною згодою».

Коментарі

Позначки: ,