Зінкевич пропонує добудувати міст на Княгині Ольги у рамках “Великого будівництва”

Новини 01 Жовтня, 2021 328

Міст на Княгині Ольги, фото Ігор Зінкевич

Депутат Львівської міськради та керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич пропонує добудувати міст на Княгині Ольги у рамках “Великого будівництва” Зеленського.

Як пише Четверта студія, про це Зінкевич написав у Фейсбуці.

“Думаю, львів’яни хоч краєм вуха чули про ситуацію з мостом на Княгині Ольги – добудувати чи ні? Не буду вдаватися до подробиць, вже неодноразово пояснював чому цей міст необхідно добудувати. Ось вам лінк, якщо захочете розібратися в цій темі. Також нагадаю, що звертався ще в 2017 році, щоб цей міст добудувати, але з цього часу і по сьогодні відповідь у посадовців одна – немає грошей”, – йдеться у повідомленні.

“Трохи подумав…І вирішив спільно з Ростиславом Тістиком спробувати добудувати міст за державні кошти. Маємо спільне бачення щодо збереження та добудови цього шляхопроводу, тому звертаюся до Ростислава, як депутата Верховної Ради щодо можливості фінансування на добудову мосту в рамках програми “Велике Будівництво”. А також з потребою продовження трамвайної колії, так як підтримки від місцевих чиновників в даній ситуації немає”, – написав Зінкевич.

Звернення Зінкевича до Тістика

Міст на Княгині Ольги, фото Ігор Зінкевич

Коментарі

Позначки: , , , ,