Зінкевич нагадав Садовому, що у Львові попри війну не зникли ями на дорогах

Новини 14 Квітня, 2022 277

Дороги Львова потребують не лише ямкового ремонту. Тому роботи на деяких вулицях потрібно “розморозити”

У цьому впевнений голова комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міської ради Ігор Зінкевич, пише “Четверта студія” з посиланням на “Еспресо.Захід”.

Два тижні тому “Львівавтодор” повідомив, що “у зв’язку з воєнним станом вимушений “заморозити” усі будівельні роботи, реконструкції та капітальні ремонти, які було заплановано продовжити, розпочати чи завершити на низці вулиць Львова”. На сторінці ЛКП також навели перелік вулиць, роботи на яких зупинили.

Ігор Зінкевич натомість вважає це рішення необдуманим і пропонує, крім ямкового, розпочати повноцінний ремонт львівських вулиць.

“У нас немає таких воєнних дій, як на лінії фронту. Натомість в нас є певні потреби, є дороги, що потребують не ямкового ремонту, повноцінних робіт.

У нас все “зависло” на вулиці Орлика, в нас є, наприклад, вулиця Кукурудзяна: люди звідтам щодня звертаються і просять зробили не ямковий ремонт, бо там реально потрібна “капіталка”. Вулиця Шевченка потребує завершення чи принаймні розв’язки, потрібно запустити Залізничну конче цього року. Ці питання справді дуже серйозні”, – каже Зінкевич.

Голова транспортної комісії вважає, що ремонт вулиць потрібен і в воюючій країні, адже економіка, попри бойові дії, повинна працювати.

“Економіка все-таки запускається не лише продажем алкоголю, можна і треба робити ще й інші кроки. В нас є підрядні організації, які повинні працювати і функціонувати. А міська влада робить їх збитковими, не дає можливості заробити гроші, через що люди шукають собі якесь інше місце праці лише для того, щоб існувати”, – наголосив депутат.

Коментарі

Позначки: , , ,