Зі Львова на міжміські маршрути перевізники випускають несправні автобуси, – соцмережі

Новини 05 Жовтня, 2020 580

Фото: ФБ/Варта 1

Перевізники не дбають про безпеку пасажирів

На Львівщині перевізники випускають на лінію несправні автобуси.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється у соцмережах.

Як зазначається у дописі Наталії Скалич на сторінці спільноти «Варта 1» у ФБ, зокрема, такий випадок стався 2 жовтня з автобусом АТП 14631. На маршрут виїхав автобус сполученням Львів – Трускавець, який поламався під час слідування за маршрутом. В салоні автобуса, на момент поломки, перебувало 30 пасажирів.

«Хочу розповісти історію про перевізника АТП 14631.

02.10.20 р, о 15.30 годині з вул. Двірцевої міста Львова виїхав автобус за маршрутом Львів – Трускавець з номерним знаком ВСЕ 9098СТ. Попередньо в автобусі контролер зібрав гроші за проїзд 80 грн і не видав жодного квитка.

Тільки автобус рушив, відразу стало зрозуміло, що з ним щось не так, в салоні стало чути звуки хрусту металу та дивні постукування. Всі зрозуміли, що автобус не справний, люди занепокоїлися і почались перешіптування, в салоні було близько 30 пасажирів. Водій мовчки їхав із силою по декілька раз включав коробку передач. Під час поїздки всі помітили, що автобус якось дивно їде, то летить то швидко гальмує, а при переключенні хрустить. Так ми доїхали до с. Меденичі і врешті автобус не витримав і поламався.

Водій вийшов і увесь час знаходився на вулиці нічого не пояснивши пасажирам. Я зателефонувала в АТП 14631, слухавку підняв заступник директора і сказав мені, що у них так може бути і нічого страшного не сталось. Коли я запитала: «як можна випустити на маршрут зламаний автобус? І куди дивився механік? Чому ви ризикуєте життям 30 пасажирів?» – у відповідь він засміявся і сказав, що ніхто нікому нічого не буде пояснювати.

Тим часом водій пересадив пасажирів на Дрогобицький автобус без вибачень і пояснень. Дальше добирайтесь самі. Перевізник порушив всі норми закону і людяності, вивів на маршрут зламаний автобус і не подумав про життя пасажирів!! Чи має право АТП 14631 здійснювати перевезення людей такими автобусами?»,- зазначається у дописі Наталії Скалич на сторінці спільноти «Варта 1» у ФБ.

ІВ Четверта студія готова опублікувати позицію перевізника.

Коментарі

Позначки: ,