Жителів Івано-Франківська запрошують на лекцію від ДонорUA

Новини 15 Лютого, 2024 26

«Ваша кров може врятувати життя»

16 лютого на базі освітньо-культурного Гончаренко центру Івано-Франківськ проведуть лекцію про донорство крові. Керівниця проєктів ДонорUA Людмила Лінник розкаже про Систему крові України та про важливість донорства. Зустріч проводять в межах двомісячної Школи волонтерів, яка стартувала в Івано-Франківську на початку лютого.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

Як зазначає директорка простору Оксана Кузьменко, про важливість донорства крові франківцям розкаже Людмила Лінник — керівниця проєктів ДонорUА. 

«Людмила Лінник розповість про систему крові України, важливість донорства та популяризацію системного донорства як складової здорового способу життя, а також поділиться способами долучитися до волонтерства у ДонорUA», — ділиться Оксана Кузьменко. 

Лекцію проводять в межах двомісячної Школи волонтерів, яка триває в Івано-Франківську з початку лютого. На ній учасники слухають лекції та відвідують практичні воркшопи від місцевих волонтерів та благодійників. 

«Минулого тижня до нашого центру із лекцією завітав Андрій Фендик — заступник голови СУМ в Україні та голова волонтерського напряму організації. А вже 16 лютого матимемо лекцію від ДонорUA — єдиної професійної системи рекрутингу та навігації донорів крові. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 150 000 донорів, а більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі», — додають у Гончаренко центрі Івано-Франківськ.

Лекція відбудеться у п’ятницю 16 лютого об 11:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі в лекції всіх охочих запрошують реєструватися за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Коментарі