Житель Донецька влаштував стрілянину на АЗС біля Львова (ФОТО)

Новини 14 Серпня, 2020 1 057

Фото: Патрульна поліція

У Гамаліївці на АЗС стріляли.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», 13 серпня, на території АЗС у селі Гамаліївці лунали постріли. Про це повідомили у ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як стало відомо правоохоронцям, на АЗС припаркувався автомобіль марки «БМВ». У його салоні перебувало двоє молодих чоловіків напідпитку. Один із них несподівано почав стріляти зі зброї.

Здійснивши кілька пострілів, чоловіки рушили далі.

Правоохоронці розпочали пошук згаданих осіб.

Близько 15:00 на вулиці Пасічній у Львові автомобіль «БМВ» було знайдено.

Поліція затримала й двох громадян, які перебували в його салоні.

Це 26-річний мешканець Донецька та 27-річний львів‘янин. Також у них було виявлено та вилучено зброю для відстрілу гумовими набоями марки Форт-18Д.

Зараз чоловіки спілкуються з правоохоронцями, намагаючись пояснити свої дії.

За згаданим фактом вже відкрито кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, яке вчинили з допомогою зброї).

Як пише  13 серпня Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у ФБ, патрульні виявили осіб, яких розшукували за стрілянину на АЗС.

Як зазначається, “вчора увечері на автозаправній станції в селі Гамаліївка невідомий чоловік в стані алкогольного сп’яніння здійснив постріли з предмету схожого на пістолет. Він разом з товаришем сів в автомобіль BMW без передніх державних номерних знаків і вирушили в напрямку Києва. На щастя, ніхто не постраждав.

Камери спостереження зафіксували осіб, які є причетними до вчинення хуліганських дій. Усі екіпажі отримали орієнтування. На території Львівщини ввели оперативний план “Перехват”.

Сьогодні, близько 15-ї години на вулиці Пасічній патрульні 2 батальйону помітили і зупинили автомобіль BMW, який підпадав під орієнтування. В салоні перебувало двоє осіб чоловічої статі схожих на тих, хто був причетний до стрільби на АЗС.

Інспектори з’ясували у водія транспортного засобу, що в “бардачку” знаходиться споряджений пристрій для відстрілу гумових набоїв Форт 18Р, зареєстрований на водія.

Поліцейські дотримуючись заходів особистої безпеки дали вказівку особам вийти з автомобіля.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Пустомитівського відділу поліції для проведення невідкладних слідчих дій.

Зброю та автомобіль вилучили слідчі. Затриманими виявилися 26-річний мешканець Донецька та 27-річний львів’янин. Попередня кваліфікація події ч. 4 ст. 296 ( Хуліганство вчинене із застосуванням зброї) ККУ”.

 

Коментарі

Позначки: , , ,