Житель Червонограда «замінував» рейсовий автобус в якому їхала його сестра

Новини 23 Травня, 2019 1 067

Фото: "Над Бугом"

Днями, на лінію 102 надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм подзвонив невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Тернопільській області, на лінію “102” надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм телефонував невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль. На момент дзвінка даний транспортний засіб, заповнений пасажирами, уже був в селі Ігровиця Тернопільського району.

Його зупинили і вибухотехніки перевірили на наявність небезпечних предметів. Проте експерти нічого не виявили і автобус поїхав за своїм маршрутом.

Оперативники почали встановлювати особу, яка здійснила дзвінок. За словами начальника Тернопільського відділення поліції Віктора Волощука, “жартівником” виявився 31-річний уродженець Червонограда. Коли до підозрюваного прийшли працівники поліції, то він одразу у всьому зізнався. Як стало відомо, хлопець – інвалід дитинства, а в автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра.

Хлопець каже, що коли родичка приїжджає в гості до матері, то змушує фізично працювати. Йому це не подобається і тому чоловік купив нову сім-картку, перетелефонував у Тернопіль, а після цього її спалив.

Правоохоронці внесли даний факт до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 259 частина 1 ККУ. Проте психолого-медична експертиза повинна встановити осудність підозрюваного.

Коментарі

Позначки: , ,