Жидачівщина прощається із земляком – учасником бойових дій на Сході України Олегом Півоваром

Новини 31 Жовтня, 2018 133

Ілюстрація: acc.cv.ua

30 жовтня 2018 року відійшов у вічність учасник бойових дій на Сході України Півовар Олег Теодозієвич.

Про це повідомили у Жидачівській РДА.

«ГО „Спілка учасників АТО Жидачівщини”, Жидачівська райдержадміністрація, Жидачівська районна рада, громадськість Жидачівщини із глибоким сумом отримали звістку про передчасну смерть 30 жовтня 2018 року учасника бойових дій на Сході України Півовара Олега Теодозієвича», – зазначається у повідомленні.

30 вересня 2018 року, представнику ГО „Спілка учасників АТО Жидачівщини” Олегу Півовару виповнилося 59 років. 14 жовтня 2018 року, в День захисника України, в смт. Журавно він брав участь у вшануванні пам’яті бойового побратима, виступав від імені ГО „Спілка учасників АТО Жидачівщини” під час відкриття меморіальної таблиці на фасаді місцевої школи-ліцею на честь Українського воїна-добровольця Ігоря Олеськіва.

«Олег Півовар пішов, не вагаючись, захищати українську землю від російської агресії. Був демобілізований 29 березня 2016 року. Після повернення додому, у с. Вільхівці Жидачівського району, де він проживав, він практично жодного дня не стояв осторонь важливих подій суспільного  життя. Був активним представником ГО „Спілка учасників АТО Жидачівщини”, брав участь у багатьох районних та обласних заходах, у вирішенні наболілих проблем своїх бойових побратимів та їхніх родин. Він був відвертим і наполегливим у відстоюванні своєї думки та громадянської позиції. Для Олега Півовара Україна та її подальша доля були найважливішими. Він ніколи не жалів себе, хоч пережите на фронті й важка хвороба кожен день підступно підточували його здоров’я. Для всіх нас, хто його знав, назавжди залишаться світлі й добрі спогади про цю чуйну й щиру людину», – зазначається у дописі.

ГО „Спілка учасників АТО Жидачівщини”, керівництво Жидачівської райдержадміністрації, керівництво Жидачівської районної ради, громадськість Жидачівщини висловлюють щире співчуття рідним і близьким захисника України, світла пам’ять про якого назавжди залишиться в наших серцях і душах.

 

Коментарі

Позначки: ,