Журналістка зі Львова виграла апеляцію у чиновника Верховної Ради

Новини 04 Лютого, 2020 419

Фото ілюстративне. Джерело: "Конкурент"

У це важко повірити, але я виграла апеляцію у чиновника Верховної Ради Юрія Сорочика. Вчора ввечері Апеляційний суд Львівської області повністю задовільнив мою апеляційну скаргу на рішення Галицького районного суду, згідно якого я мала спростувати кілька фраз із посту. Одна з яких про те, що 26.01.19 на кільцевій дорозі Львова на заправці ОККО під час конфлікту агресивний чиновник ображав патрульних та вдарив одного із них кулаком в лице. Відтак, інформація викладена у пості від 27.01.19, згідно рішення колегії суддів, є правдивою.

Як пише «Четверта студія», про це повідомила на своїй сторнці у ФБ журналістка Вікторія Балицька.

 

«Коли Правда отримує підтримку Справедливості в лиці суду – це круто і це надихає. На жаль, я не мала можливості вчора бути присутня на судовому засіданні, але чула і від адвокатів, і від колег, що «трійка» під головуванням судді Юлії Мікуш щиро і ретельно розбиралася в ситуації. Судді виникали в обставини і деталі, не віднеслися формально, а шукали істину. Велике спасибі їм.

Я вдячна моїм адвокатам Юрію Ничці і Олександру Ковалю. А також велика подяка Інституту розвитку регіональної преси за підтримку.

І знаєте, я вдячна Ю.Сорочику, бо завдяки його позову впродовж останнього року я сильно «прокачалася», – зазначила у своєму дописі Вікторія Балицька.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,