Журналіст закликає владу покарати за порушення карантину Садового і Козицького

Новини 13 Червня, 2020 2 198

Фото: ФБ/Віка Балицька

Журналіст Віка Балицька закликає владу покарати за порушення карантину Садового і Козицького.

Як пише “Четверта студія”, йдеться про коментар  журналіста щодол масового заходу у приміщенні Собору Святого юра у Львові за участі  голови Львівської ОДА Максима Козицького і міського голови Львова Андрія Садового.

“Це підле лицемірство і подвійні стандарти. То значить Ростислав Пшемінський , який організував масовий захід, можна штрафувати, а наприклад, на отців, які організувати не менш масовий захід в приміщенні! в церкві Юра 7.06, поліція не складає адмінпротоколів. І на очільника області Козицького і мера Садового, які там тусили без масок, теж не склали.
Одних чмирять, інших – покривають. Якихось нещасних власників будок з квітами і панчохами, які за час каранину ледь з торбами по світу не пішли, штрафують, а «еліту» – ні.
І це не просто питання совісті і справедливості у влади та поліції. Це питання повного нехтування закону. І плювання суспільству в лице. Або штучного збурювання людей для провокації хаосу”, – зазначила у дописі на своїй сторінці у ФБ журналіст вікторія Балицька.

Відео з складання протоколу на активіста :

Опубліковано Ростиславом Пшемінським Пʼятниця, 12 червня 2020 р.

 

Опубліковано Ростиславом Пшемінським Пʼятниця, 12 червня 2020 р.

 

Поки ви самі собі скасували карантин в церкві Юра 7.06.20, сьогодні за добу по Львову 132 і по Україні 753 нових випадки захворюння. Це новий антирекорд.. Сумний рекорд. Коли Україною керуює 95 квартал, а містом самонеміч ,то капець наступає у всіх напрямках. Убийте мене, але у короновірус Лєнкі не вір”ю, від слова зовсім. ЗЕленський хоче бути подальше від провалів і пішов в ізоляцію. Подвійні стандарти.Сумно і огидно. Впевнено рухаємось до другої хвилі. Більш потужної. Повернення карантину вважаю питанням найближчого часу“, – зазначив у своєму дописі у ФБ Zinoviy Huzar.

Коментарі

Позначки: , , , , ,