Журнал Time уклав рейтинґ кращих ґаджетів 2017 року

Новини 21 Листопада, 2017 34

Ілюстративне фото

До рейтинґу 10 кращих технічних новинок потрапили продукти Apple, Samsung та Microsoft

Перше місце посіла ігрова консоль Nintendo Switch, яка стартувала в продажі у березні і є гібридом домашньої і портативної приставки: з її допомогою в ігри можна грати як на телевізорі, так і на спеціальному планшеті

На другому місці – смартфон IPhone X, відомий також як десятий айфон. Оновлена версія з екраном “від краю до краю” та системою розпізнавання обличчя видання назвало кращим серед випущених продуктів Apple.

Трете місце в рейтинґу серед ґаджетів та перше серед ноутбуків посів лептоп Surface від компанії Microsoft. Компанія позиціонує Surface як зразок використання ОС Windows 10 S, яка є оновленою версією Windows і може оперувати лише програмами з магазину Microsoft. У новій версії ОС Microsoft сподівається за рахунок спрощення програмного забезпечення гарантувати вищу швидкість роботи, продовжити термін служби батареї та підвищення безпеки.

Наступними в рейтинґу розташувались почергово квадрокоптер DJI Spark, управляти яким можна рухами рук, та смартфон Samsung Galaxy S8, оснащений сканером райдужної оболонки ока для ідентифікації власника.

До топ-10 також увійшли ігрова консоль Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic, смарт-колонка Amazon Echo другого покоління, ігрова консоль Microsoft Xbox One, Apple Watch та фотоапарат Sony Alpha A7R III.

Коментарі

Позначки: ,