Жодне призначення на державні посади не проходить без погодження Зеленського

Новини 24 Березня, 2021 429

Гео Лерос

Жодне на сьогодні призначення на будь-які державні посади не проходять без погодження президента Володимира Зеленського та глави офісу президента України Андрія Єрмака.

Про це в ефірі Прямого заявив народний депутат Гео Лерос, пише Четверта студія.

“Жодне на сьогодні призначення у Кабінеті міністрів і на будь-яких державних посадах не проходять без погодження Зеленського та Єрмака. Жодне призначення, навіть заступник керівника району. Абсолютно всі призначення кадрові куруються виключно Зеленським і Єрмаком на сьогодні”, – сказав Лерос.

Він нагадав, що коли президент Зеленський давав інтерв’ю “Українській правді”, розповідав, що він не може знайти міністра освіти, бо це є перевищенням його повноважень.

“Бо міністра освіти президент не призначає, він не має його шукати. І це певний факт, який окремий раз доводить, що вони займаються перевищенням службових повноважень. Крім того, хочу нагадати, сьогодні майже рік з того дня, як я опублікував записи, де рідний брат голови Офісу президента України торгував державними посадами. Це було 29 березня 2020 року. За цей рік жодна людина не понесла відповідальності. Єрмак як розставляв своїх людей, так і продовжує розставляти. Новопризначений міністр Лещенко – він фігурант плівок цих. Було передано 300 тисяч доларів, але все одно людину цю призначили на державну посаду”, – додав Лерос.

Коментарі

Позначки: ,