Жінок з Івано-Франківська запрошують на безкоштовний курс з персонального стилю

Новини 14 Грудня, 2023 41

Як зазначають у просторі, на кожній зустрічі курсу обговорюють нову тему, яка стосується портретної зони — від мейкапу до прикрас

«Створити красу»

В освітньо-культурному просторі Гончаренко центр Івано-Франківськ проводять щотижневі зустрічі в межах безкоштовного курсу «Я Є» для жінок. Візуальна стилістка Катерина Вишня розповідає всі секрети створення персонального стилю.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

Як зазначають у просторі, на кожній зустрічі курсу обговорюють нову тему, яка стосується портретної зони — від мейкапу до прикрас.

«Щосуботи ми збираємось в Гончаренко центрі, щоб навчити жінок тонкощам роботи зі стилем. Теоретичний матеріал поєднується з практичними вправами, а учасниці активно долучаються до обговорень та діляться враженнями», — коментують організатори.

Спікерка курсу, Катерина Вишня, має багаторічний досвід проведення майстер-класів та курсів зі стилю.

«Я вже тривалий час вивчаю запити клієнтів та знайомих. На курсах з персонального стилю зазвичай торкаються тем іміджмейкінгу, кольоротипу, стильового вектору, натомість зовсім не говорять про портретну зону. У нас із Гончаренко центром виникла ідея провести безкоштовний курс, який навчить жінок всім секретам гармонійного вигляду в кадрі. Ці навички корисні всім жінкам, незалежно від професії та інтересів», — ділиться спікерка курсу.

У просторі додають, що наступна зустріч курсу відбудеться в суботу, 16 грудня о 17:00 за адресою вул. Шашкевича 1/1 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням.

Довідка

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована народним депутатом Олексієм Гончаренком у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Коментарі

Позначки: