Жінки з Рівненщини звинувачують копів у тяжкому злочині

Новини 03 Грудня, 2020 3 077

Скриншот відео/Надзвичайні новини

Жителька Рівненщини заявила, що її зґвалтували та скинули з 5-го поверху поліцейські на Львівщині

Зґвалтування поліцейськими чи навмисний наклеп на правоохоронців. Детективна історія у Львівській області: там дівчина випала з вікна п’ятого поверху і дивом вижила. А коли прийшла до тями, почала стверджувати, що її катували, потім зґвалтували і викинули у вікно місцеві поліцейські. Ті здивовані такими звинуваченнями, мовляв, людей із деякими названими прізвищами взагалі немає серед поліцейських.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться 1 грудня у сюжеті ТСН.19:30.

Світлана Філіпович, мати 27-річної Марії Кльоп, розповідає: півтора тижня тому її донька, яка живе у Стриї Львівської області випала із вікна.

“Подзвонив співмешканець Сашко. Повідомив, що Маша випала з п’ятого поверху, вона в реанімації”, — говорить мати.

Про подію повідомив знайомий жінки, далекобійник, з яким вона мала стосунки. Нібито вона йому подзвонила і сказала, що їй морально зле, вона не хоче жити. Коли він під’їхав – жінка сиділа на вікні.

Із ТСН Олександр спілкуватися на камеру не бажає, за нього розповідає мати потерпілої. Каже: із вікна після падіння хтось визирав.

Жінку шпиталізували до Стрийської лікарні, врятували. За 5 днів доправили до лікарні Рівного і тоді, каже Світлана, донька їй почала розповідати, що її зґвалтували поліцейські. Назвала три прізвища і посади, зокрема, нібито двоє — керівники місцевого управління карного розшуку. Звідки їх знає донька, яка працювала у придорожньому кафе, Світлана розповідає версію дочки.

“Знає, бо вони “кришують” там повій у Стриї… Я її питала: “Доцю, як це сталося, як ти туди потрапила?”. Вона каже: “Мамо, мені соромно”, — розповідає жінка.

Світлана написала заяву до поліції. Стверджує: на тілі доньки є сліди, до того ж сварку у квартирі нібито чув літній чоловік, у якого Марія винаймала житло.

“Дід казав: “Я був в кімнаті, на кухні були скандали, крик: “Не чіпайте мене”. Він чув сторонніх”, — говорить жінка.

Журналістам власник оселі розповів протилежне: мовляв, у квартирі нікого, окрім Марії, в той день не було.

Керівник Стрийського відділу поліції Микола Луговий розповідає: одразу почали перевіряти ці дані і виявили, що перша людина, яку називає родина потерпілих, це дійсно співробітник поліції, але той, котрий саме виїжджав на виклик щодо падіння жінки.

“Посаду, на яку вказує потерпіла, обіймає поліцейський, який в цей день був у відрядженні, інших – немає взагалі”, — говорить Микола Луговий.

Нині потерпіла перебуває у стабільному стані, кажуть лікарі. А от провести медичне дослідження синців і з’ясувати, чи була Марія дійсно зґвалтована, мають судово-медичні експерти. Рідні кажуть, що звернулися із такою заявою до правоохоронців кілька днів тому.

Журналісти провели розслідування і з’ясували, що історія може бути неправдивою «сенсацією» та наклепом на правоохоронців.

Про це написала на своїй сторінці у ФБ журналіст Євгенія Полікарпова.

«Таке буває, коли люди звертаються до журналістів з неправдивими “сенсаціями” та маніпулюють, аби нашими руками “порішати” свої проблеми. Буває, що люди просто не орієнтуються у законах та вигадують собі “зраду”. Ми завжди виводимо таких “скаржників” на чисту воду

Але, ця історія просто не вкладається у голові, ми таки вирішили глибоко копнути тему, аби не дати водити нас за ніс. На що розраховували герої нашого сюжету, які стверджують, що поліцейські згвалтували жінку, а потім ще й викинули її з 5 поверху…? Більше того, називають прізвища кривдників, хоча таких працівників у відділі поліції просто не існує. Очевидці, на яких вказують “постраждалі”, дають абсолютно протилежні свідчення… Зйомки проходили у різних регіонах. Нам вдалося зібрати силу силенну фактів, свідчень та матеріалів.

Ми обоє вражені та не розуміємо: що ж насправді хочуть довести дочка та її матір? Це наклеп? Якщо так, якою є його мета?».

«Гвалтували у підвалі та в гаражі, а потім викинули з 5 поверху. Рівнянка, яка дивом вижила після падіння, звинувачує львівських поліцейських у страшному злочині! Каже, трагедія сталася у місті Стрий, а її матір, називає навіть прізвища копів, які познущалися над дочкою. Тільки уявіть: жінка запевняє, що серед нелюдів був керівник місцевого карного розшуку. Ба більше: вказує на свідків, які можуть підтвердити її слова. Наші журналісти (Євгенія Полікарпова та Павло Шамшин) поспілкувалася з цими очевидцями та провели власне розслідування. Нововиявлені факти, вас обов’язково вразять»,- зазначається у коментарі до сюжету «Надзвичайних новин».

Таке буває, коли люди звертаються до журналістів з неправдивими “сенсаціями” та маніпулюють, аби нашими руками “порішати…

Опубликовано Євгеніей Полікарповой Среда, 2 декабря 2020 г.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,