Жінка, яка відрубала доньці голову під Харковом, планує повернутись з психлікарні додому (ВІДЕО)

Новини 13 Травня, 2021 5 012

Виповнився рік, як Харків вразила новина про жахливу трагедію. В останній день квітня 2020-го жителька села Подвірки 38-річна Тетяна Пьянова ходила по Харкову голою з відрізаною головою своєї 13-річної дочки Крістіни.

Про це повідомляє Сегодня, пише “Четверта студія”.

Жінку побачили перехожі на одній ыз головних вулиць міста – Полтавському шляху. Вона йшла, затиснувши в одній руці ніж, у другій несла пакет із закривавленою головою своєї дочки. На місце викликали поліцію. Коли копи спробували затримати П’янову, та почала кидатися на них. У підсумку на жінку все ж наділи наручники і пізніше доставили в суд. За даними останнього, у вбивстві дівчинки підозрюється саме вона. Вважається, що своєю доньці Христині жінка завдала не менше 20 ударів ножем.

Журналісти з’ясували, як склалася доля жінки після цього страшного вбивства.

“Після затримання і арешту Пьянова перебуває в психіатричній лікарні в Дніпрі, – розповіла нам місцевий депутат Тетяна Пантелєєва,яка відстежує ситуацію, пов’язану з цією трагедією. – Пьянова через день пише своїй подрузі, Юлі, про те, що скоро повернеться в село через те, що психлікарню нібито зачиняють. Але, як розумієте, це маячня. Вона визнана неосудною, тому ні про яке повернення не йдеться. Проте люди бояться, особливо на тлі того, що з психлікарні ситуація в країні дійсно непроста”.

Як виявилося, місцеві жителі дійсно побоюються можливого повернення Пьянової в село.

“Я б їй із задоволенням вислала до лікарні дошки на труну”, – в серцях сказала нам одна з її колишніх сусідок.

Ще одна з сусідок нагадала, що незадовго до вбивства дівчинки її мати накрила дзеркала чорною тканиною і віддала іншим ікони, які були в її будинку.

Втім, побоювання селян, схоже, безпідставні. Як роз’яснив нам прес-секретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, Пьянова за рішенням суду була госпіталізована в психіатричну лікарню суворого режиму.

“Якщо не буде поліпшень її здоров’я, то там вона залишиться назавжди”, – уточнив Дмитро Чубенко.

Могила 13-річної Христини Пьянової через рік після похорону.

Напередодні річниці смерті 13-річної Христини її односельці зібрали гроші і купили надгробний пам’ятник.

“Його встановлять, мабуть, 30 квітня. Так склалося, що нещодавно поруч із Христиною поховали і її кращу подружку, яка загинула в ДТП”, – повідомила нам Тетяна Пантелєєва.

Коментарі

Позначки: , ,