Жертвами подорожчання квитків у Львові стали більше тисячі пасажирів

Новини 28 Грудня, 2019 1 189

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

У ПриватБанку дану інформацію не коментують.

У міській раді Львова пояснили  раптове “подорожчання” квитків в електротранспорті, яке очікувало на пасажирів вранці 27 грудня, тим, що стався збій «на стороні ПриватБанк».

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» з посиланням на керівника Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрія Білого.

«За інформацією заступника керівника Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, некоректними цінами було проведено 1087 транзакцій, всі “некоректні надходження” ЛКП «Львівелектротранс»  на суму 720 гривень ПриватБанк повертає пасажирам до кінця дня», – зазначається у повідомленні.

Як написав на своїй сторінці у ФБ Андрій Білий, «зранку відбувся технічний збій на стороні ПриватБанк. Вартість разового квитка збільшилася до 6 грн, а пільгового до 3 грн.
Після надходження повідомлення про це, фахівці ПриватБанку миттєво це виправили. За некоректними цінами було проведено 1087 транзакцій, всі “некоректні надходження” «Львівелектротранс» на суму 720 гривень ПриватБанк повертає пасажирам до кінця дня», – зазначив у своєму дописі Андрій Білий.

Скриншот ФБ

Наразі у ПриватБанку дану інформацію не коментують.

Як повідомлялося, у Львові подорожчав проїзд у трамваї.

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,