Жахлива ДТП на Сколівщині: батько загинув на очах сина-підлітка

Новини 12 Лютого, 2019 116

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині автомобіль «Ніссан» зіткнувся з вантажівкою. Водій легковика загинув на місці події. Двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  11 лютого, близько 13.45, в поліцію надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп у селі Нагірне Сколівського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Як попередньо встановили поліцейські, 47-річний мешканець міста Київ, водій автомобіля «Ніссан», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом «Вольво», за кермом якого знаходився 48-річний житель Донецької області.  Водій легковика загинув на місці події. Двоє його пасажирів з травмами доставлені у лікарню.

Встановлюються обставини автопригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  11 лютого в с. Нагірне водій автомобіля “Нісан Кашкай” не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з автопоїздом “Вольво” у складі з напівпричепом.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Нісан Кашкай” від отриманих травм помер на місці події, пасажири автомобіля  “Нісан Кашкай” – 47-річна жінка та 13-річний  хлопчик, мешканці Києва, отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані в Сколівську ЦРЛ. У них діагностовано ЗЧМТ, травми і переломи кінцівок.

За отриманою інформацією, у салоні легковика перебував і отримав травми внаслідок ДТП, син загиблого в автопригоді водія іномарки.

Коментарі

Позначки: , ,