Жахлива ДТП на Львівщині: зіткнення іномарки з мотоциклом стало фатальним для 27-річного мотоцикліста

Новини 13 Серпня, 2018 304

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Загиблий чоловік не дожив одного дня до свого дня народження

У Буському районі Львівщини 12 серпня під час ДТП загинув водій мотоцикла.

Як повідомив координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич,  дорожньо-транспортна пригода сталася о 19:30 на трасі  Київ-Чоп біля села Олесько.

«Мотоцикліст загинув, водій автомобіля та четверо пасажирів, з них двоє дітей, доставлено в лікарню», – повідомив Зінкевич.

За інформацією правоохоронців, за кермом автомобіля  Volkswagen перебувала 22-річна жителька Львівщини, мотоциклом керував житель Івано-Франківської області, якому 13 серпня мало виповнитися 27 років.

Водій мотоцикла загинув на місці.

Як поінформували у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, попередньо встановлено, що ДТП спричинила водійка легковика.

Як зазначається у повідомленні, дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 серпня о 19.05 на автодорозі Київ – Чоп поблизу селища Олесько Буського району.

«Сталося зіткнення мотоцикла «БМВ», котрим керував житель Івано-Франківської області, та автомобіля «Фольксваген», під керуванням 22-річної мешканки Буського району, яка виїхала на нерегульоване перехрестя з другорядної дороги та не надала переваги в русі. Від отриманих травм мотоцикліст помер на місці. Тілесні ушкодження отримали водій та пасажир «Фольксвагена», 24-річний житель Буського району», – зазначається у повідомленні.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до восьми років позбавлення волі.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,