Жахлива аварія на об‘їзній Львова: сталося зіткнення трьох іномарок, серед постраждалих діти

Новини 15 Вересня, 2018 582

Фото: Facebook/Олександр Ророха‎

Біля «Швейцарії»

На об‘їзній дорозі Львова сьогодні сталося зіткнення трьох автомобілів, внаслідок чого, за даними користувачів соцмереж, постраждало двоє дорослих і двоє дітей.

Як повідомляє на «Варті 1» Олександр Ророха, дорожньо-транспортна пригода сталася о 15.47., біля «Швейцарії» на об‘їзній Львова.

«Golf, BMW, Audi А4. Є потерпілі. Двоє дітей (один хлопчик в тяжкому стані), жінка (в тяжкому стані) і водій Audi  (підозра на перелом правої ноги). Всіх забрали швидкі. Водій автомобіля Golf “зачепив” BMW із задньої правої сторони, внаслідок чого BMW почало розвертати та винесло лівим боком на зустрічну де сталось зіткнення з Audi А4 (лівим боком в передню “лобову” частину А4)», – йдеться у дописі.

Автор також зазначає, що «перший екіпаж поліції прибув до 10 хв. Швидка (перша 15-20 після дзвінка). Люди – пропускайте швидку допомогу, від цього залежить чиєсь життя. В даному випадку двох дітей! І будьте обережні на даному відрізку дороги. Особливо в дощ та після дощу. Там при “проходженні” поворотів дуже велика вірогідність заносу».

Фото: Facebook/Олександр Ророха‎

 

Коментарі

Позначки: