Зеленський звільнив Мальського через відсутність результатів (ВІДЕО)

Новини 24 Грудня, 2019 664
Володимир Зеленський. Фото: Українська Правда.

Володимир Зеленський. Фото: Українська Правда.

Президент вирішив звільнити голів Закарпатської та Львівської ОДА

Президент України Володимир Зеленський повідомив про рішення звільнити через відсутність результатів голову Закарпатської обласної державної адміністрації Ігоря Бондаренка та голову Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського. Про це інформує прес-служба Глави держави.

«Не через те, що вони недосвідчені чи нечисті на руку люди, а через те, що у цих двох областях ми не побачили жодного результату. Тому хочу подякувати голові Закарпатської ОДА Ігорю Бондаренку та голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському», – повідомив Глава держави під час засідання Ради розвитку громад та територій.

Володимир Зеленський зауважив, що в Україні – складна ситуація з кадрами через маленькі зарплати у багатьох чиновників на місцевому рівні, зокрема в голів обласних державних адміністрацій.

«Коли ми вас обирали, то ми усвідомлювали, що це виклик. Розумію, що хтось із вас пропрацював чотири місяці, хтось – три, хтось тільки ввійшов у роботу. Але ми говорили про те, що дивитимемося на вас. Розуміємо, що ніхто з вас не бере хабарів. Це дуже важливий момент. Але, крім цього, потрібні ще конкретні результати, бо саме за результатами ми можемо оцінювати роботу», – наголосив Президент.

Участь Президента України Володимира Зеленського у засіданні Ради розвитку громад та територій.

Участь Президента України Володимира Зеленського у засіданні Ради розвитку громад та територій.

Опубліковано Офіс Президента України Вівторок, 24 грудня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,