Зеленський звільнив голову РДА на Львівщині: відома причина

Новини 28 Травня, 2020 803

Андрій Жепко. Фото: ФБ/Василь Гончарук

Президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Жепка з посади голови  Самбірської районної державної адміністрації Львівської області.

Як пише «Четверта студія», відповідне розпорядження № №370/2020-рп  оприлюднене на сайті глави держави.

«Звільнити Жепка Андрія Богдановича з посади голови Самбірської районної державної адміністрації Львівської області згідно з поданою ним заявою», – йдеться у документі.

Голова Львіввської ОДА Максим Козицький прокоментував звільнення голови Самбірської районної державної адміністрації Львівської області.

«У законі «Про місцеві державні адміністрації» чітко вказані підстави за яких Глава держави може припинити повноваження голови РДА чи ОДА. В розпорядженні про звільнення голови Самбірської райдержадміністрації Андрія Жепка вказано, що його звільнено згідно з поданою ним заявою. Ротація керівників на таких посадах – це звичайний процес. Хтось не витримує шаленого ритму роботи державної служби, хтось не справляється з обов’язками, хтось знаходить іншу роботу. Людина не може працювати на одній посаді вічно. І звільнення голів РДА будуть і в майбутньому. А наразі Самбірською райдержадміністрацією буде керувати перший заступник Іван Ільчишин», – розповів голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Як повідомлялося, голова Самбірської РДА під час карантину полетів на відпочинок у Шарм-эль-Шейх (Єгипет).

Коментарі

Позначки: , , , ,