Зеленський знищив усі здобутки команди Петра Порошенка, – Софія Федина (ВІДЕО)

Новини 21 Квітня, 2021 695

Фото: "Про Львів"

Володимир Зеленський через некомпетентність зумів за два роки знищити здобутки п’ятого президента України Петра Порошенка.

Про це під час прес-конференції заявила народний депутат України від фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина, пише “Четверта студія”.

Вона нагадала, що серед першочергових обов’язків президента Володимира Зеленського – забезпечення безпеки та оборони України.

“Сьогодні у нас в країні виникла ситуація, коли всі здобутки часів президенства Петра Порошенка влада Зеленського знищила та закатала у асфальт, як коронавірусні гроші.

Нам залишається лише спостерігати за критичним ускладненням ситуації як на Донбасі, так і з формуванням міжнародної коаліції щодо підтримки Української держави”, – наголосила Федина.

Софія Федина додала, що задля здобутку миру на Донбасі, влада України повинна була всебічно сприяти формуванню міжнародної коаліції країн-партнерів.

“Перш за все Володимир Зеленський обіцяв мир. Задля цього миру потрібно було формувати міжнародну коаліцію країн-партнерів. Точніше не формувати, а підтримувати те, що було створено президентом Петром Порошенком. Натомість, за перших два роки, ми спостерігаємо послаблення в осі “Киї-Берлін-Париж” через яку здійснювався тиск на московську федерацію.

До того ж, у своїй першій розмові з президентом США Дональдом Трампом Володимир Зеленський встиг звести наклепи на очільників Німеччини та Франції та сказати, що Європейський Союз зовсім не допомагає Україні.

Через слабкість своєї власної позиції та незрозумілість своїх власних пріоритетів Зеленський передав “пас” Володимиру Путіну, через що ми отримали дискредитацію Нормандського Формату. Крім того, заяви влади щодо можливості зміни цього Формату не призвів до залучення Америка та Великої Британії до переговорів з російськими окупантами”, – переконана нардеп.

Коментарі

Позначки: , ,