Зеленський знаходиться у “шпагаті” між Коломойським та МВФ, – Казанжи

Новини 17 Квітня, 2020 122

Фото: ФБ/Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський прийшов до влади внаслідок змови олігархів, а тепер він сидить на “шпагаті” між олігархом Ігорем Коломойським і потребою отримати кредит від Міжнародного валютного фонду.

Як пише “Четверта студія”, про це в ефірі “Прямого” сказала журналістка і блогеркаЗоя Казанжи.

“Я не можу відповісти на питання, чи буде він (“антиколомойський” закон – ред.) ухвалений до 5 травня. Сьогодні головний, я не можу сказати, що “юний коломоєць”, а мабуть, все-таки не зовсім “юний коломоєць” Дубинський, у тому числі, зареєстрував постанову, яка відміняє швидке голосування за “антиколомойський” закон. Ми про це знаємо. І четверо народних депутатів підписалися, і має бути витримана процедура. Тобто це замість цих 16 тисяч (поправок – ред.), які вже скасовані.

Це абсолютно нормальна ситуація в ненормальному стані. Зеленський прийшов до влади внаслідок змови олігархів. І зрозуміло, що 73% людей, які, вибачте, як мавпочки просто проголосували, частина з них точно мавпочки, просто бездумно проголосували за цю фігуру. І зараз наш президент – не мій, а наш президент, бо він є президентом України – він на шпагаті між Коломойським, якому він зобов’язаний своїм президентством, і суворими реаліями життя, в яке він зараз занурився. І зрозуміло, що його політичне банкрутство відбудеться, якщо МВФ не дасть гроші. І ми дуже близько стоїмо до цього”, – сказала журналістка.

Казанжи також припустила можливість формування нової парламентської коаліції задля ухвалення банківського закону.

“Я думаю, що буде знову він освячувати своєю присутністю парламентську залу. Я думаю, що будуть знову якісь вмовляння і домовленості. Можливо, сформується якась інша коаліція, яка допоможе проголосувати цей закон”, – зазначила блогерка.

Коментарі

Позначки: , ,