Зеленський згортає євроінтеграцію України, – нардеп

Новини 04 Червня, 2020 278
Між Рабіновичем і Геращенко сталася перепалка через мову. Фото: 5 Канал.

Влада Зеленського не приділяє уваги європейській та євроатлантичній інтеграції України.

Про це сказала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко під час виступу в парламенті.

«На річній пресконференції президент Зеленський, який згідно Конституції відповідає за зовнішню політику і внутрішню, жодним словом не згадав євроатлантичну інтеграцію. Один раз згадав Крим, один раз Донбас, а далі говорив про дороги і таке інше. Так само керівництво парламенту сьогодні говорить, що нам потрібна більша гнучкість в питаннях євроатлантичної інтеграції замість того, щоб вимагати від парламенту, щоб євроатлантична інтеграція стала нашим дороговказом», – сказала Геращенко.

Вона звернулася до Ольги Стефанішиної, яку призначено на посаду віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, щоб вона пояснила свою позицію щодо євроатлантичної інтеграції України.

«Чи означає це, що ви є зараз ідеологічно членом команди, яка вважає євроінтеграцію несуттєвою, неважливою? Президент вчора відкривав дитячий садочок, пив каву в кав’ярні без маски разом з офісом президента. Чи є це вашою ідеологією?», – запитала Ірина Геращенко.

Вона також звернулася до Голови Верховної Ради з вимогою надати підписні листи щодо висловлення недовіри черговому уряду Зеленського.

Коментарі

Позначки: , ,