Зеленський замість економії коштів провалив всю роботу, – Южаніна

Новини 04 Березня, 2020 102
Ніна Южаніна

Ніна Южаніна

Президент Володимир Зеленський і його команда провалили ініціативу про скорочення видатків на уряд через скорочення міністерств, тому що по суті лише прибрали вивіски перейменувавши інституції.

Про це заявила народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Ніна Южаніна, пише пресслужба.

“Питання об’єднання міністерств має бути обговорено в залі. Секретаріат Кабміну має відзвітувати, яка економія відбулася і чи відбулась взагалі. Ми всі знаємо, що міністерство агропромислового комплексу залишилося в форматі департаменту в якому збереглися майже всі люди і всі посади і люди, які там працювали, прибрали тільки вивіску. Просто була втрачена статусність відомства”, – сказала депутат.

Також Южаніна підкреслила, що результатом такого об’єднання стало не скорочення видатків, а провалення роботи по напрямам, які планувалось реформувати.

“Ми ж тоді не змогли запитати чому таке рішення. Всі мали фантазувати. Думали наприклад, що розвиток агропромислового комплексу стане головною задачею міністра економіки, а виходить, що він нічим не займався. Єдине, що він робив – це дав 100 підприємств на приватизацію. Перелік яких десь виставлений. І цим він звітується про результати роботи міністерства”, – зауважила вона.

Коментарі

Позначки: ,