Зеленський є виразником російських інтересів в Україні, – Синютка

Новини 19 Березня, 2021 204

Олег Синютка - народний депутат ВР IX скликання (фото: facebook.com/Oleg.Synyutka.official)

Президент Володимир Зеленський, попри свій показовий патріотизм, є виразником російських інтересів в Україні.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка, пише “Четверта студія”.

“Направду ситуація набагато складніша і загрози є набагато вищими. Адже коли ми будемо бачити тільки ескалацію конфлікту на сході, то це тільки частково правда. Російські шпигуни за останніх два роки посилили свої позиції в Україні абсолютно на всіх теренах. Ми ж бачимо повернення пташат гнізда Януковича у всі органи влади. Вони що, стали проукраїнськими? Звісно ні. Вони почали відновлювати всю цю роботу, яку вони вели до 2014 року.

Гадаю, загроза ще є набагато сильніше. Ми зараз дуже багато радіємо і говоримо про те, що Зеленський стає патріотом, пересувається на правий фланг і репрезентує українські інтереси. Давайте скажемо чесно, що впродовж півтора року провідник російських інтересів в Україні, керівник Офісу президента робив усе можливе, щоб Україна дрейфувала в сторону Росії. Він що, став патріотом? Він став національно свідомим елементом? Ні”, – сказав політик.

Синютка додав, що президент Зеленський, попри свій показовий патріотизм, досі залишається виразником російських інтересів.

“Я вважаю, що Росія розігрує набагато елегантнішу карту. З одного боку, це буде представник “п’ятої колони”, і не важливо, яке його буде прізвище – Медведчук, Рабінович чи ще хто-небудь інший. Зрозуміло, що це людина, яка у випадку своєї політичної перемоги буде робити все можливе, щоб дрейфувати Україну в сторону Росії. Переконаний, що таким самим російським агентом впливу є і сьогоднішній президент Зеленський, який, переміщуючись нібито на правий фланг, насправді залишається тим же самим виразником російських інтересів, яким він був і до цього часу. І доки сформована ця команда, Україна буде під величезною загрозою. Коли в другий тур президентської чи іншої кампанії можуть вийти два політики, які по своєму внутрішньому змісту є або глибоким “совком”, або просто ставлениками Росії. Це є та небезпека, яка, на мою думку, є найгіршою для країни. Адже такий розвиток подій – це точно російський сценарій”, – зазначив депутат.

Синютка підкреслив, що постійні скандали в українському політикумі, які ініціює чинна влада, спрямовані на компрометування України перед Заходом.

“Те, що відбувається в Україні, ці постійні скандали, – я переконаний, всі вони творяться для того, щоб поставити питання адміністрації Байдена: як ви маєте справу з Україною, якщо всі вони загрузли в корупції? Це не випадкові речі. Те, що ці люди є потенційні корупціонери – ми хіба цього не знали, не бачили? Те, що крок за кроком видаються відповідні порції – це для того, щоб розділити Україну і західний світ, цінності західного світу і те, що сьогодні нібито демонструє Україна. Тому загрози є набагато серйозніші. Небезпека направду є набагато сильнішою. І вихід двох проросійських політиків як представників нібито полярних сил – це є меганебезпека для майбутнього нашої країни”, – застеріг політик.

Коментарі

Позначки: , ,