Зеленський як президент не виконує свої головні обов’язки, – Чекалкін

Новини 12 Лютого, 2020 572

Зеленський у Трускавці, 03.08.19, фото: 4studio

Свої головні обов’язки як президента Володимир Зеленський не виконує: ні в питанні оборони, ні в питанні зовнішньої політики.

Про це в ефірі Прямого заявив дипломат і шоумен Дмитро Чекалкін.

“Я не думаю, що досвіду Зеленського та його команди достатньо сьогодні для того, щоб залучити американців. Взагалі можемо констатувати, що свої обов’язки головні як президента Зеленський не виконує: ні в питанні оборони, ні в питанні зовнішньої політики. Ніяких додаткових санкцій проти Росії не введено. Навпаки, Росія повернулася в ПАРЄ”, – сказав Чекалкін.

Він наголосив, що особливо немає реально сьогодні ніяких зрушень в обміні полоненими.

“Ми віддаємо тих, хто представляє інтерес для Росії, віддаємо злочинців, які були звинувачені в терористичних актах в Україні, свідків корисних для розслідування МН-17, а навзаєм отримуємо людей взагалі дуже випадкових, які не є реально бранцями, а є просто затриманими за якісь там абсолютно незрозумілі звинувачення: розклеювали листівки чи були перевізниками і щось сказали під час спілкування зі своїми пасажирами. Тобто ми не маємо сьогодні принципових і серйозних зрушень на жодному з цих напрямків”, – додав Чекалкін.

Коментарі

Позначки: ,