Зеленський використає отримані мільярди допомоги Україні на зарплати бюджетникам

Новини 11 Червня, 2022 137

Зеленський

Найбільш швидкий приклад повної деградації будь-якої держави – той шлях, який пройшла російська держава за 107 днів.

Про це йдеться у зверненні Президента Зеленського, пише Четверта студія.

▪️ Наша держава отримала півтора мільярди доларів США – мільярд це Світовий Банк, ще 500 мільйонів – це Британія. Пряма бюджетна підтримка. Використаємо для оплати праці в бюджетному секторі. Канада ж стала першою державою, яка направила кошти на наш адміністративний рахунок в МВФ, це мільярд канадійських доларів.

▪️ Зустрівся у Києві з міністром оборони Великої Британії Беном Воллесом. Говорили про те, як зупинити російську армію, як позбавити її наступального потенціалу, яке ще постачання потрібне для нашої армії.

▪️Ми готуємось до масштабного відновлення нашої держави. Ми вже розпочали відбудову на звільненій території. Ми багато що змінимо у нашому житті після цієї війни.

▪️Звернувся до учасників Копенгагенського демократичного саміту. Говорив, зокрема, і про відповідь Європейського Союзу, яку ми очікуємо щодо нашої заявки на кандидатство. Знову і знову буду підкреслювати – це буде відповідь ЄС не тільки Україні, але і своєму власному майбутньому – майбутньому європейського проекту.

▪️ Підписав два укази про нагородження наших героїв. Загалом державними нагородами відзначені 242 учасника бойових дій, з них 8 посмертно.

Усі мають нагадувати суспільствам в інших країнах про битви, які тривають зараз. Про підтримку, яка необхідна зараз Україні. Не тільки від політиків і дипломатів це залежить. Але й від журналістів, від активістів, від підприємців і від наших переселенців, які перебувають за кордоном!

Коментарі

Позначки: