Зеленський влаштовує шоу, щоб відволікти увагу від проблем в Україні, – нардеп

Новини 24 Червня, 2020 337
Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Політичні репресії і переслідування – це найбільша помилка влади Зеленського, і вона надто дорого коштує всій країні.

Про це народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ростислав Павленко заявив в ефірі телеканалу «Прямий», пише Четверта студія.

«Не дай Боже нікому підіймати свій рейтинг на перебуванні під тиском правової і судової системи. І приниження – це лише один із аспектів при переслідуваннях, тому не варто теоретизувати на тему підвищення рейтингу за рахунок політичних переслідувань»,- підкреслив політик.

Павленко наголосив, що всі справи проти п’ятого Президента Петра Порошенка сфабриковані на замовлення нинішньої влади.

«Вони і бронетранспортери шукали, і багато чого іншого шукали, але не знайшли. Немає. Важко знайти того, чого немає. Звідки ці 27 справ проти Порошенка? Адже шукали скрізь, де це було і не було можливо. Нічого не працює. Тому витягали будь-який треш, адже була команда знайти будь-що і розпочати судове розслідування. Але хочу наголосити, що все, що так починається – ганебно закінчується», – зауважив Павленко.

Політик наголосив, що влада, якщо вона влада, має займатися проблемами країни, а не влаштувати щотижня феєричні шоу.

«Політичні репресії – це гірше ніж злочин, це величезна помилка влади, яка дуже дорого коштує країні. Тому якщо Зеленський і компанія ще щось має до управління державою, то все це має бути припинено. І це стосується не тільки Порошенка, а це і справа Стерненка, і справа Шеремета, і багато інших справ по волонтерах, по інших надуманих справах», – сказав він.

«Ми говоримо про об’єднання і про роботу на країну. Треба їм нарешті цим займатися, а не відволікати людей від проблем тим, що постійно влаштовую шоу», – підкреслив Ростислав Павленко.

Коментарі

Позначки: , , , , ,