Зеленський відвідав Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (ФОТО)

Новини 18 Серпня, 2022 312
Зеленський відвідав Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Зеленський відвідав Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

У межах свого візиту на Львівщину Президент України вручив нагороди викладачам і курсантам Національної академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише “Четверта студія”.

Глава держави наголосив, що фундаментом безпеки українського народу є ті, хто ефективно захищають нашу державу на полі бою. Результати бойових дій залежать від якості навчання офіцерів та рівня викладачів.

«Ефективна оборона Києва стала однією з героїчних сторінок історії академії та надихатиме майбутні покоління українських курсантів, які навчатимуться саме тут, у місті Лева, у соборній, вільній і незалежній Україні», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент ознайомився з організацією навчально-виховного процесу в закладі, а також подякував викладачам. Зокрема тим, які увійшли до складу зведених стрілецьких батальйонів та хоробро захищали підступи до Києва.

Національна академія сухопутних військ за роки незалежності України підготувала понад 10 тисяч висококласних фахівців для ЗСУ, а за час війни понад 1,5 тисячі випускників і викладачів закладу відзначені нагородами.

Принагідно Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України вручив викладачам і курсантам Академії державні нагороди.

Коментарі

Позначки: ,