Зеленський у Станиці Луганській показово проігнорував журналістів (ВІДЕО)

Новини 08 Липня, 2019 79

Фото: Олександр Махов/ФБ

7 липня президент України Володимир Зеленський разом із президентом Європейської ради Дональдом Туском побували у зоні проведення ООС. У зв’язку з офіційною робочою поїдкою, близько двох десятків журналістів були запрошені до Станиці Луганської – і проігноровані делегацією та прес-службою глави держави.

Про це в соцмережах повідомляє кілька працівників ЗМІ – серед них і спецкор телеканалу “Україна” Олександр Махов – на Facebook.

«Сьогодні Президент України Володимир Зеленський разом з головою Європейської ради Дональдом Туском відвідав Станицю Луганську.

Подія була анонсована Адміністрацією Президента. На неї були акредитовані журналісти.

У підсумку – щонайменше 20 журналістів прибули в Станицю Луганську.

Зеленський і Туск проігнорували журналістів перед тим, як зайшли на кпвв. Журналістів на територію кпвв охорона Президента не пропустила. Журналісти залишились чекати на підхід (коментарі) за межами кпвв. Загалом очікування тривало 1,5 години. Після відвідування Зеленський і Туск залишили кпвв і проїхали повз журналістів, які чекали на них на виході.

Зеленський і Туск точно бачили, що журналісти присутні і чекають на коментарі.

З огляду, на суспільну важливість теми, журналісти очікували отримати коментар щонайменше від глави української держави.

Про те, що підходу до преси з боку Президента не очікується, журналістам повідомила охорона Президента. А не прес-служба, наприклад.

Навіщо було запрошувати журналістів, якщо спілкування з ними і їхня робота на кпвв не була запланована?

Я вважаю, що сьогоднішня ситуація свідчить про показове ігнорування Володимиром Зеленським журналістів і зневага до їхньої роботи.

Погано, що акредитацію не можна повернути, як квитки на концерт, який не відбувся», – зазначається у дописі.

Ось так #преЗЕдент відвідав Станицю Луганську і представив #ЗЕгубернатора… 2 десятки журналістів… Стільки ж людей в футболках #ЗЕдепутат…. І трохи більше місцевих, які прийшли з цікавості…#ОхрєнєтьЗЕ…#ЗЕганьбисько….

Опубліковано Вікторією Ковальовою Неділя, 7 липня 2019 р.

Відео: Вікторія Ковальова/ФБ

Скриншот ФБ

 

Коментарі

Позначки: , , ,