Зеленський – це російський проект білорусизації України, – Микола Княжицький

Новини 15 Липня, 2019 164
Зеленський - це російський проект білорусизації України, - Микола Княжицький

Зеленський - це російський проект білорусизації України, - Микола Княжицький

До побачення , Європо ! Вітаємо проросійського диктатора! Немає ніякого самостійного Зеленського. Це російський проект білорусизації України.

Про це у Фейсбуці пише Микола Княжицький.

“Що робив Лукашенко? Переміг на виборах з антикорупційними гаслами. Отримав у першому турі у 1994 році 44 відсотки, а у другому 80. Найменше голосів Лукашенко набрав у Мінську і у західній Гродненській області. Перемога стала можливою через конфлікти між демократичними політиками. Лукашенко відразу провів русифікацію і скасував початки декомунізації: зробив російську державною і повернув радянський білоруський прапор. Для цього він постійно наполягав на проведенні референдуму. І провів його у 1995 році після виборів. Стояло 4 питання:

Про надання російській мові статусу державної, про повернення прапора і герба БРСР , про посилення співпраці з Росією і про право президента розпускати парламент. Він сказав, що у парламент мають прийти « нові обличчя» і привів їх. Олігархів немає. Все державне : лукашенківське за російські гроші. Церква російська. Те саме , що говорять і чинять Зеленський і Узеленського. Те, що зараз відбувається на наших очах , а багато хто з українців і далі не ставиться до цього серйозно.

Наслідок цієї лукашенківсько- кимченірівської поведінки Зеленського з його хамством, незаконними діями під час «керівництва на місцях» очевидні. Безвіз скасують , про Європейський Союз можна забути. У Європейський Союз диктаторів не беруть. Різка реакція посілів G7 на спробу безпідставно усунути від влади тих, хто був на майдані, проводив проєвропейські реформи в економіці і армії- перші ластівки. Хочете бути Слугами народу? Будете. Російського. З кордонами на заході, велосипедами «Україна» між ногами і відпусткою раз в п‘ять років на морі. У Крижанівці”, – написав Княжицький.

До побачення , Європо ! Вітаємо проросійського диктатора! Немає ніякого самостійного Зеленського. Це російський проект…

Опубліковано Миколою Княжицьким Неділя, 14 липня 2019 р.

Коментарі

Позначки: ,