Зеленський свідомо потакає гальмуванню “антиколомойського” закону – нардеп

Новини 08 Травня, 2020 166
Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Президент Володимир Зеленський свідомо потакає гальмуванню прийняття “антиколомойського” закону.

Як пише “Четверта студія”, про це в ефірі “Прямого” заявила народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Ірина Фріз.

“Я вважаю, що Зеленський займається псевдодекларацією, що він не задоволений, що він когось посварив чи ще щось. Тобто це не несе конкретики. Цей законопроєкт гальмують безпосередньо представники монобільшості. А Зеленський намагається бути хорошим і Коломойському, і трохи з МВФ щоб не посваритися. Тут не вийде “і нашим, і вашим”, – сказала Фріз.

Вона наголосила, що тут потрібна чітка позиція голови держави, який при такій абсолютній владі в парламенті з монобільшістю мав всі необхідні можливості для того, щоб цей законопроєкт було ухвалено ще місяць тому.

“Але він свідомо потакає цьому гальмуванню. Тому, з моєї точки зору, давати як інфопривід новину, що він зібрав нараду і не задоволений щодо розвитку відносин України з МВФ – це чергова профанація людини, яка намагається сподобатись всім. Але він забуває, що він президент, а не актор у шоу, де йому будуть аплодувати всі. Ніхто не буде аплодувати, тому що кожного разу за що б не брався Зеленський, там відбувається шалений провал”, – додала Фріз.

Коментарі

Позначки: , ,