Зеленський ставить хрест на демократії в Україні (ВІДЕО)

Новини 14 Квітня, 2021 2 156

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський своєю заявою щодо ліквідації ОАСК фактично поставив хрест на демократії.

Про це в ефірі “Прямого” заявила адвокат, голова ГО “Громадський люстраційний комітет” Тетяна Козаченко.

“Чи має президент такі повноваження? Так, має. А от з якою метою він цим користується – це і є основне питання. Це все одно, якби хворіла у людини рука, і замість того, щоб її лікувати, сказали, що “давайте її відріжемо”. В нього є інша рука. І тепер права рука буде вирішувати питання і лівої руки, і правої, наприклад”, – сказала Козаченко.

Вона зауважила, що питання в тому, що президент замість того, щоб впорядкувати питання регулювання судової реформи, весь час займається шоу.

“Реально не проводяться розслідування, а проводяться рішення щодо ліквідації суду. І це замість реальної ліквідації корупції і проведення розслідування, коли президент має в руках інструменти і орган впорядкування держави… І фактично заява президента – це він закінчує демократію. Він не здатен створити державне управління… Він просто втручається в судову владу замість того, щоб дійсно вирішувати проблему. Він не може довести злочини, його правоохоронні органи не працюють. Тому давайте ліквідуємо проблему? Нема суду – нема проблеми? Але насправді проблема залишилась”, – додала Козаченко.

https://www.youtube.com/watch?v=uhckBKOwG00

Коментарі

Позначки: