Зеленський став фактором повернення в Україну Портнова, – Федина (ВІДЕО)

Новини 25 Лютого, 2021 646

Софія Федина під стінами Галицького районного суду міста Львова. Фото Четверта студія

Галицький районний суд переніс засідання у справі проти Марусі Звіробій та Софії Федини на 8 квітня на 10:30. У Марусі Звіробій та Софії Фединої вимога, щоб потерпілий Володимир Зеленський особисто з’явився на суд.  

Про це пише Четверта студія.

“З одного боку – це судилище, судилище за слова правди. З нами судиться потерпілий, який чотири рази уклоніст та бреше про ситуацію на передовій. Це судилище є одне з цілої кагорти судилищ, які є розправою влади з ветеранами, волонтерами та військовими, за те, що ми посміли боротися за українську державність. Давайте згадаємо, кого Зеленський привів до влади: Венедіктову, яка анонсувала справи проти майданівців, він поставив Татарова заступником Офісу президента. Саме Зеленський став фактором повернення Портнова в Україну. Саме Зеленський закрив кримінальну справу проти Медведчука. По суті він повернув всю промосковську нечисть в Україну і вони анонсували помсту нам”, – повідомила Федина.

“Ми вперше мали лист від Офісу президента, що потерпілий Володимир Зеленський дуже зайнятий. Я перепрошую, але в мене, як народного депутата, теж щільний графік. У Марусі теж щільний графік. Якщо президент дозволяє собі по 20 разів на рік відпочивати, то вибачте треба відповідати за свої брехливі слова”, – додала вона.

Коментарі

Позначки: , , , ,