Зеленський сприймає посаду президента України як чергову роль у “Кварталі 95”, – нардеп

Новини 25 Вересня, 2021 80

Гео Лерос

Президент України Володимира Зеленський сприймає свої заяви перед суспільством як чергову піар-акцію, яка ні до чого не зобов’язує.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат Гео Лерос, пише Четверта студія.

Нардеп переконує, що Зеленський зрозумів, що в управлінні державною головне — заяви, тож він не турбується про виконання власних обіцянок.

“Зеленський до всіх своїх кроків відноситься як до “95 кварталу”. Це дуже важливо зрозуміти, чому він робить такі кроки, чому створює цю бутафорію. Для нього в цілому, як стало вже ясно, на жаль, управління державою — це сцена, в якій він робить гучні заяви”, – запевнив Лерос.

“Він сприймає це як піар, як постановку, за якою нічого не стоїть. Вони виходять і кажуть: один мільярд дерев. Йому досить те, що це по тезах розіслав, то, що десятки каналів про це написали, тисячі медіа”, – пояснив народний обранець.

Лерос підкреслив, що Зеленський не планує брати відповідальність за власні заяви. Для нього це просто черговий виступ на сцені.

“Він отримав аналітику про охоплення. І такий — супер, продовжуємо далі. Виходить і каже, що ми вакцинуємо до кінця літа, як Шмигаль сказав, 10 мільйонів людей. Про це все написали і забули. Він все сприймає за принципом сцени: вийшов, відіграв і пішов. Далі ніякої відповідальності”, – розповів Гео Лерос.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський не виконав майже жодної обіцянки з тих, що минулого року давав під час виступу з нагоди Дня Незалежності України.

Торішні заяви президента стосувалися, зокрема, дотримання режиму “тиші” на Донбасі, повернення окупованих територій, покарання осіб підозрюваних у державній зраді та боротьби з пандемією COVID-19.

Крім того, голова Комітету виборців України Олексій Кошель заявив, що Володимир Зеленський не виконав ключові передвиборчі обіцянки, зокрема про припинення війни, системні реформи в Україні та деолігархізацію.

До того ж голова Комітету виборців заявив, що Зеленський обманув своїх виборців, обіцяючи їм швидке економічне зростання.

Коментарі

Позначки: ,