Зеленський співпрацює з Путіним і не хоче говорити з захисниками України, – Звіробій

Новини 14 Травня, 2020 3 312

Зустріч з Марусею Звіробій у Львові, 04.02.20, фото 4studio

Президент Володимир Зеленський співпрацює більше з президентом РФ Володимиром Путіним і абсолютно не йде ні на яку співпрацю з людьми, які в Україні захищали цю державу.

Як пише “Четверта студія”, про це в ефірі “Прямого” заявила ветеран АТО Маруся Звіробій.

“Дозволить, звісно. Це питання часу. Тому що ми бачимо, що йде антиукраїнська політика постійно. Тобто закривати ветеранів, не садити корупціонерів, на своїх “слуг” взагалі не звертати уваги, але приймати, вочевидь, антиукраїнські рішення – це політика “зеленої команди”. Це один з інструментів, в якому дуже зацікавлена Росія. Маю на увазі соцмережі. Тому що це інструмент інформаційної війни, яку вона вміє дуже ефективно вести, і працюємо саме з мізками тих, кому “все одно”. Ними дуже легко маніпулювати, коли вони не цікавляться нашою боротьбою”, – сказала Звіробій.

Вона зауважила, що якщо президент не цікавиться своєю армією, то російська армія знає, як працювати з такими людьми.

“І це завжди буде в її користь. Тому вони дуже зацікавлені в цьому. І оскільки я підозрюю, що товариш Зеленський співпрацює більше з Путіним і абсолютно не йде ні на яку співпрацю з людьми, які в Україні захищали цю державу, доки він цього не робив, я навіть не сумніваюся в тому, що в нього є такі плани. Єдине, що вони якось намагаються вгадувати, тримати руку на пульсі нашого соціуму. Тобто від кожного з нас щодня залежить, коли він підпише і чи він підпише цей закон. Якщо у нас не буде опору, то можна не сумніватися, що це буде досить швидко”, – додала Звіробій.

Коментарі

Позначки: , ,