Зеленський руйнує відносини між Україною і США, – Ар’єв

Новини 26 Травня, 2020 1 711
Володимир Ар’єв

Володимир Ар’єв

Президент Зеленський руйнує міжнародну коаліцію на підтримку України. Зокрема розхитує відносини між Україною США і втягує країну в американські вибори через прагнення зашкодити п’ятому Президенту України Петру Порошенку. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв в ефірі телеканалу «Прямий». Він наголосив, що громадянське суспільство має надавати відповідну реакцію на спроби влади перетнути «червоні лінії».

«Ви пам’ятаєте, що відбулося після переговорів у Парижі, і тоді домовленості щодо інтересів України і їхньої здачі були одні, але акції протесту, які відбулися в тому числі і під офісом президента, змусили зважати Зеленського і його команду на волю громадян, які патріотично і проукраїнськи налаштовані. Для Зеленського потрібно чіткіше артикулювати, де є конкретні межі», – сказав Ар’єв.

«Зокрема, я вважаю, зараз дуже важливо йому максимально чітко пояснити, що він робить, зокрема, втручаючись в американські вибори через свою співучасть у скандалі, інспірованому ФСБшниками і проросійським КГБшним депутатом Деркачем», – зазначив народний депутат.

«В даному разі я розумію його просто якесь маніакальне бажання насолити попереднику. Тим не менше він своїми необережними, непродуманими і абсолютно неадекватними діями в цьому плані руйнує партнерство між Україною і США в умовах протидії російській агресії. Ця ланка є надзвичайно важливою, і в тому числі для збереження цілісності України і стримування подальшої російської агресії», – підкреслив Ар’єв.

Народний депутат підкреслив, що акції протесту допомагають стримувати капітуляційні кроки влади Зеленського.

«Я вважаю, що акції протесту мають бути. Вчорашня акція показала, що люди готові виходити, незважаючи на коронавірус. Страх влади підкреслює кількість правоохоронців на мітингу. Така кількість людей – це дуже серйозний дзвіночок владі, навіть набат владі, що якщо будуть перейдені межі щодо питань безпеки України, то тоді акції протесту можуть стати ще більш масовими. І тоді людей не зупинить ні коронавірус, ні заборони, ні нацгвардійці із собаками», – зазначив Ар’єв.

Коментарі

Позначки: , ,