Зеленський розглядає варіант перенесення місцевих виборів

Новини 12 Вересня, 2020 4 183

Володимир Зеленський. Фото: censor.net

Офіс президента України розглядає можливість перенесення місцевих виборів на весну 2021 року.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив політичний експерт Андрій Смолій, пише “Четверта студія”.

За йго словами, місцеві вибори можеть перенести, якщо кількість інфікованих коронавірусом буде більша аніж 4000 осіб на добу.

“Тут під‘їхала інформація з прозеленських телеграм-каналів, що в ОП розглядають можливість перенесення місцевих виборів на весну 2021 року, офіційно, якщо кількість інфікованих буде більше 4 тисяч на добу. Зеленський, як каже ТГ канал «Резидент», готовий брати на себе «політичну відповідальність»”, – йдеться у дописі.

Андрій Смолій також наголосив, що влада Зеленського провалила боротьбу з коронавірусом.

“Кажете, якщо буде 4,000 хворих і більше, а навесні буде краще? Дій влади по коронакризі як не було, так і немає. Лікарні – не готові, лікарів не забезпечили, вчителі/учні/студенти – туди взагалі фінансування не доходило. Шановні, то що зміниться навесні? Ви, влада, яка нічого не зробила. НІЧОГО, крім повного розвалу ковідного фонду. Рейтинги…вони на весну будуть нижче ватерлінії. З 45% підняттям ціни на газ, з падінням ВВП в 14%, з розвалом економіки і з здачею капітулянтами України під Москву.

З такими темпами на весну не те що місцеві треба проводити, а й парламентські, якщо всі «прозеленські» органи влади не здатні керувати країною і ведуть її до катастрофи”, – переконаний експерт.

Коментарі

Позначки: , , ,