Зеленський призначив голову Яворівської РДА

Новини 15 Квітня, 2021 280

Зеленський призначив голову Яворівської РДА

Головою Яворівської районної державної адміністрації став 46-річний Ярослав Коминський. Відповідне розпорядження вчора, 14 квітня підписав Володимир Зеленський.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

Ярослав Коминський є засновником та головою юридичної консультації “Правнича спілка Ярослав Коминський та партнери”. Працює головним юристом у АО “Ростоцька, Добош та партнери”. Волонтер «Народної Самооборони» Львівщини. У 2019 році разом із ветераном АТО Олександром Джунківським заснував лохинову плантацію в Липниках. Окрім того, він є керівником фермерського господарства “Малехівське”.

У 2020 році Ярослав Коминський кандидував до Львівської міської ради від “Варти”, проте не пройшов. Раніше, у 2015 році, балотувався до мерії від партії “Народний контроль”. Тоді його теж не обрали.

Яворівський район створили у 2020 році у межах реформи децентралізації. До його складу належать території Яворівської, Мостиської, Новояворівської, Судововишнянської міської, Івано-Франківської селищної та Шегинівської сільської територіальної громади. Центр — місто Яворів. Раніше територія району входила до складу Яворівського та Мостиського районів.

Коментарі

Позначки: ,