Зеленський проміняв шанс на державні дачі та кортежі, – нардеп

Новини 21 Липня, 2020 195
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Президент Зеленський проміняв унікальний шанс змінити країну на державні дачі, кортежі і все інше, чого обіцяв позбутися.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко під час виступу з трибуни парламенту, обговорюючи ухвалений монобільшістю закон про гральний бізнес.

«Зараз ми маємо передостанній шанс зупинити знищення тисяч українських родин, десятків тисяч доль людей, які будуть знищені гральним бізнесом. Передостанній, тому що може бути теоретично вето президента, на що мало надії. Що це за закон? Це закон, який буде знищувати людей… Дворукі бандити, які понатискали зелені кнопки, запускають стаю одноруких бандитів на всю країну», – сказав Гончаренко.

Він наголосив, що Зеленський отримав безпрецедентну довіру народу на президентських виборах, але не зміг нею правильно скористатися.

«Рівно рік тому ви отримали від українського народу феноменальну владу, шанс, карт-бланш, свою монобільшість у Верховній Раді. Ви могли з цим перевернути світ, могли зробити економічний ривок, повернути українські території. На що ви все це розміняли? На теплу ванну для себе? На забаганки, корупційний лобізм типу грального бізнесу? Цей унікальний шанс повністю змарнований і зруйнований, проміняний на ваші державні дачі, кортежі і все інше, від чого ви обіцяли позбутися. Тож докуріть свої айкоси й ідіть геть. Це найкраще, що ви можете зробити», – підсумував парламентар.

Коментарі

Позначки: ,